Din Syn Guldsmens

Din Syn Guldsmens är ett familjeföretag som startades 1921 av vår farfar och farmor Birger och Olga Carlsson. I dag ägs företaget av syskonen Per och Eva Bormark. Per är butikschef och urmakare, Eva legitimerad optiker med ansvar för optikdelen. Förutom ägarna, arbetar även legitimerad optiker Sofia med kontaktlinsbehörighet och butikssäljare Lotta. I dagens lokaler har vi funnits sedan 1998 då vi flyttade och expanderade med kontaktlinsverksamheten. 2013 fick vi priset Årets Företagare i Gnesta kommun.

Förutom glasögon och kontaktlinser säljer vi även smycken och klockor, och gör även reparationer på dessa. Vi är med i Synologen, och samarbetar med kedjan Din Syn vilket  gör oss mycket starka. Vi  är även certifierade enligt Optikbranschens Kvalitetsnorm. Hos oss ger vi tid åt kunden, som ska var nöjd och alltid känna sig välkommen att komma tillbaka.

Boka tid för synundersökning

Boka tid

Öppettider

Mån - Fre 9:00 - 18:00 Lunchstängt 13:00 - 14:00

Priser

Synundersökning 390:- Linsundersökning 490:- Nytillpassning linser 790:- Körkortsundersökning 140:- Ögonhälsoundersökning 890.- Årskontroll kontaktlinser 490:-