Visa att du både gillar och följer oss på Instagram och/eller Facebook och du får 10% rabatt på komplett köp! Går ej att kombinera med andra erbjudanden!!

I april 2016 slog vi upp portarna till vår nya butik i Viksjö Centrum. Vi flyttade butiken till Viksjö från Veddesta Centrum där vi hade funnits i 15 år. Vi är nu glada att välkomna såväl gamla som nya kunder till vår nya butik!

Vi levererar glasögon och kontaktlinser av högsta kvalité till bra priser och har legitimerade optiker med kontaktlinsbehörighet som hjälper dig att se så bra som möjligt.

Vi är den personliga butiken som sätter dig och dina behov i fokus. Vi älskar mötet med olika människor och kaffet står alltid på till våra kunder!

Som glasleverantör använder vi oss till största delen av Hoya men nyttjar även andra leverantörer vid behov. Vi har allt från märkesbågar som Silhouette, Carrera, Vasuma, Björn Borg, J.Lindeberg, Dyrberg&Kern m.fl till klassiska prisvärda bågar. Ni kan lita på oss i val av bågar då vi har diplom som glasögonstylister.

Är det många på ditt företag som behöver speciella glasögon för arbetet så som terminalglasögon eller skyddsglasögon, tveka inte att kontakta oss.

Varmt välkomna!

Boka tid för synundersökning

Boka tid

Öppettider

Måndag-Onsdag 10-18 Torsdag 10-19 Fredag 10-18 Lördagen 10-15 Söndagar STÄNGT

Priser

Körkortsundersökning 150 :- (medtag legitimation) Synundersökning 390:- Ögonhälsoundersökning 690:- Linsundersökning 490:- Nytillpassning linser 790:-