Värmdö Ögon

Från och med måndag 23/3-20 kommer vi att öppna kl:11,00 på vardagar för att kunna erbjuda privat synundersökning innan öppning för personer i riskgrupp eller som av annan anledning inte vill träffa några människor. Ring 08-570 31 333 för mer info.

Hösten 2007 öppnade vi vår skärgårdsinspirerade butik i Gustavsbergs Centrum.

Hos oss får du personlig service och ett stort kunnande inom optik och design. Vi har allt från paketpriser till premiumprodukter till bra priser och snabba leveranser.

Hos våra legitimerade optiker kan du göra synundersökningar för glasögon, kontaktlinser och körkort. Vi mäter även ditt ögontryck och remitterar till ögonläkare som vi har nära samarbete med. Vi arbetar enligt optikerförbundets kvalitetsnorm samt att vi är miljöcertifierade.

I vår verkstad hjälper vi till med det mesta.

Kontaktlinser/sportglasögon: Vi hjälper dig att hitta ett alternativ som passar just dig.

Vår passion för snygga glasögon är stor, så vi håller oss alltid uppdaterade och handplockar de bästa bågarna och solglasögonen från olika designers.

Välkommen in till oss!

Boka tid för synundersökning

Boka tid

Öppettider

Sommaröppet Mån-Fre 11-18 Tider för synundersökning 9-18

Priser

Synundersökning 390:- Synundersökning inkl. ögonbottenfoto 590 :- Körkortskoll 100:- Nytillpassning linser 750:- Retillpassning linser 590:- Årskoll för linser 490:- Endast tryckmätning 80:-