Din syn Sigtuna optik – optikern med service, kvalitet och omtanke!

Din syn Sigtuna optik är som en del av Din Syn en lokalt förankrad butik som tillgodoser närområdet med det senaste inom optik. Våra legitimerade optiker med linsbehörighet utför synundersökningar för körkort, glasögon och kontaktlinser. Vi har egen verkstad där vi kan hjälpa till med det mesta.

Vi är ständigt uppdaterade med det senaste modet av glasögonbågar, vi väljer i stor utsträckning svenska märken och väljer gärna leverantörer som jobbar med ekologiska material. Vi jobbar med senaste teknikens glas och det senaste inom kontaktlinser där vi jobbar med alla linsmärken och typer av kontaktlinser. Vi har konkurrenskraftiga priser på linser, priser som på nätet!? Och vi har ett brett sortiment av solglasögon.

Butiken är ISO-certifierad inom både miljö och kvalitet.

Vi erbjuder alltifrån den prisvärda paketbågen till märkesbågar med den senaste teknikens glas.Medan du hittar dina nya glasögon bjuder vi alltid på kaffe, välkommen in!

Boka tid för synundersökning

Boka tid

Öppettider

Mån - Fre 10:00 - 18:00 Lör 10:00 - 15:00 Sön stängt

Priser

Körkortsundersökning 180:- (drop-in, medtag legitimation) Synundersökning 390:- Linsundersökning 490:- Nytillpassning linser 790:-