Trosa Optik

Hösten 2004 slog portarna upp på Din Syn Trosa Optik i den pittoreska sjöstaden Trosa, även känt som “världens ände”. Vi som arbetar på Trosa Optik har många års erfarenhet av optik och design. Vi tror på en nära och öppen relation till våra kunder och lägger därför stor tonvikt vid personlig service.

Våra optiker är legitimerade och utför synundersökningar både för glasögon och kontaktlinser.

Ska du ta körkort kan vi hjälpa dig med körkortskontroll.

Med glasögonmärken som Tom Ford, Jaguar, Örgreen, Silhouette och Ray-Ban m. fl., vet vi att vi kan finna en båge som passar just dig. När det gäller glas så samarbetar vi med HOYA, som har ett stort utbud av kvalitetsglas för alla behov.

För dig som behöver skydda dina ögon mot UV-strålarna, så har vi ett brett sortiment av solglasögon från bland annat Maui Jim, polaroid och Ray Ban.

Vi har även en verkstad där vi utför reparationer.

Har du någon fråga, tveka inte att ringa eller kom gärna in i butiken. Vi ser till att hjälpa dig på bästa sätt.

Väl mött!

Världens ände optiker

Din Syn Trosa Optik

Boka tid för synundersökning

Boka tid

Öppettider

v 27-33 har vi lördagsstängt pga. semester, vardagar öppet som vanligt! Mån - Fre 10:00 - 18:00 Lunchstängt 13:00 - 14:00 Lördagsöppet jämnaveckor 9.00 -14.00 (ej v 27-33) Vid helgdagar kan tiderna avvika.

Priser

Synundersökning 490.- (Barn 8-18år 50%) Ögonhälsoundersökning 890:- Linsundersökning 590:- Nytillpassning linser 790:- Körkortsundersökning 170:- (glöm inte din legitimation)