Om butiken

 

Visa att du gillar oss på Instagram och/eller Facebook och du får 10% rabatt på komplett köp! Går ej att kombinera med andra erbjudanden!!

I april 2016 slog vi upp portarna till vår nya butik i Viksjö Centrum. Vi flyttade butiken till Viksjö från Veddesta Centrum där vi hade funnits i 15 år. Vi är nu glada att välkomna såväl gamla som nya kunder till vår nya butik!!

Vi levererar glasögon och kontaktlinser av högsta kvalité till otroligt bra priser och har legitimerade optiker med kontaktlinsbehörighet som hjälper dig att se så bra som möjligt. En av optikerna har gått magisterutbildning och en har fördjupat sig i arbetsmedicin.

Vi är den personliga butiken som sätter dig och dina behov i fokus. Vi älskar mötet med olika människor och kaffet står alltid på till våra kunder!

Som glasleverantör använder vi oss till största delen av Hoya men nyttjar även andra leverantörer vid behov. Vi har allt från märkesbågar som Skaga, Silhouette, Tom Ford, Carrera, Lexington, Efva Attling m.fl till klassiska prisvärda bågar. Vi är även duktiga på sportbågar med eller utan synkorrigering. Ni kan lite på oss i val av bågar då de flesta av oss har diplom som glasögonstylister.

Är det många på ditt företag som behöver speciella glasögon för arbetet så som terminalglasögon eller skyddsglasögon, tveka inte att kontakta oss.

Varmt välkomna!